Alla inlägg den 28 maj 2010

Av Gustav - 28 maj 2010 21:16

   


Här är jag! Gustav... 

 

 

  

Av Gustav - 28 maj 2010 20:52

Jag har cyklat och cyklat, runt hela gården, fortare än fortast... Spiderman Gustav så heter jag! ... och Katten Gustav (Garfield) hihihiii


Mamma:

 

Ringde till läkaren, kardiologen angående Gustav och hans tillstånd med snuvan och hostan. Men hostan har försvunnit det är bara snoret kvar men det hindrar inte de att operera, vilken tur!!! Nu kan inte jag närvara på sjukan med Gustav   för jag fick en tjänst som börjar på måndag och den tjänsten gör så att våran ekonomi går upp i höjden blir balanserat. Så nu får min mamma och min man åka dit och jag stannar hemma med resterande barn samt jobbar.

Det låter egoistiskt i mina öron att jag ska jobba istället för att vara där när min son ska opereras samtidigt så ville inte jag förlora den här chansen som ger en fast tjänst, trygghet för oss allihopa... Det andra jobbet som jag hade ett tag här sa jag upp för det kändes fel samt jag fick 177:- om dan betalt eftersom det gick genom arbetsförmedlingen. Nog om det... måndag... en dag som jag kommer att minnas för evigt! Jag litar på läkarna att de gör min son hel igen!  

Ovido - Quiz & Flashcards