Alla inlägg den 24 mars 2010

Av Gustav - 24 mars 2010 21:48

God natt allihopa!

Av Gustav - 24 mars 2010 21:27

Mamma:

 

Jag är helt slut efter dagens städning, tvättstuga och vikning av tvätt. Men den gladaste nyheten är att Gustav har varit bra idag, lugn och harmonisk därför har inte han haft de här utbrotten heller och inga blåa läppar. Han var så glad över att storebror ville gå ut med honom och kasta snöbollar. Han blev lite andfådd men ingen större fara. Han kunde själv stanna till och andas lugnt.

Själv kunde jag laga mat tillsammans med Emelie och diska.

Sen läste jag Emelies intyg från kardiologen, hennes hjärtfel är, septumsekundumdefekt, dvs att det finns en kvarvarande förbindelse mellan de bägge förmaken i hjärtat. Just nu så väntar vi på en tid till kardiologen för uppföljning.

Av Gustav - 24 mars 2010 14:28

Jag har varit på lekplatsen med dagis men spindelmannen var inte med, han stannade hemma... Jag har hoppat i vattenpölar och hjälpt mamma i tvättstugan. När jag blir stor ska jag bli som min pappa, en MC-mekaniker...


Mamma:

 

Gustav har varit duktig på dagis, ätit och lekt lungt. Jag hämtade honom kl:12.00 eftersom han orkar inte vara på dagis längre än 4 timmar. Jag är glad iallafall att han får visstas där några timmar och träffa sina kamrater. Det finns en tjej som han avgudar,pussar och kramar.

Av Gustav - 24 mars 2010 10:24

Jag var i skogen igår... och träffade på en jättemyra och då kom Spindelmannen och Batman och gjorde... haiiija på myran för den bet mig på benet. De räddade mig!

                        

Mamma:

 

Gott skratt fick man igår när Gustav berättade om skogsutflykten tillsammans med Spindelmannen och Batman. Nästa vecka så kommer det att hända saker när vi ska träffa dietisten och habiliterings teamet.

Igår så hade Gustav det jobbigt och när jag berättade det till hans pappa så bröt han i tårar för första gången. Han har alltid hållit det inombords men igår så brast det för honom. Gustav var där och tröstade på pappa... " doktorn ska laga hjärtat, pappa"  ... Jag lagade hans favoritmat igår, Spaghetti och köttfärssås. Han åt upp allting och var så stolt över att tallriken var tom.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards