Alla inlägg den 30 mars 2010

Av Gustav - 30 mars 2010 11:44

Mamma:

 

Blev det lyckad eller inte? Själv tycker jag att hon kunde skriva ut näringsdryckerna men nej då! Sverige sparar, känns det som. Berättade för henne hur hans kropp ser ut, dagens matsedel m m men respons han ser ut som en normal 5-åring... bara halkat ner lite i vikt men han växer några centimetrar per år...

Vad säger man??? Min son är lika liten som en 3-åring och smal så att revbenen syns. Han har ingen underhudsfett överhuvudtaget så nu ska han börja dricka välling när han ska gå och lägga sig, äta smörgås med ägg, leverpastej eller ost till mellanmål på förmiddag. Eftermiddag ska han äta yoghurt innan det är dags för middag. Middagen ska blandas med flytandemargarin med rapsolja och dricka till alla måltiderna är grönmjölk (2 dl) + 1 tsk grädde så att han får D-vitaminer. Det saknas tydligen från röda mjölken som vi dricker.

Som x-tra tillägg så ska jag göra ordning Smoothies med x-tra energi. Undrar om han går upp i vikt? Får han mer energi i sig så springer han mera och det resulterar att han blir oftare blå om läpparna.

Nästa möte med dietisten är om 6 veckor igen men nu är det möte på torsdag med Habiliteringsteamet.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards