Alla inlägg den 26 mars 2010

Av Gustav - 26 mars 2010 15:52

Mamma, jag och Emelie gjorde ordning en liten picknic påse och vi gick ut på gården och lekte, gunga och kastade lite snöbollar. Min storebror lärde mig att göra fina snöbollar. Vilken superdag det var!


Mamma:

 

Efter lunchen så gick vi ut med grannarna, satt och fika, ungarna lekte och hade skoj. Jag fick kontrollera bara hela tiden på Gustav för hans läppar blir blåa så fort han springer. Det har varit en lyckat utedag, inga utbrott bara massa skratt!

Jag har många gånger funderat och undrat hur det kommer att bli för Gustav efter operationen. Kommer han att bli lugnare, utvecklas normalt, äta ordentligt, kunna spela fotboll? Det som jag önskar att han kunde göra, är att tala om för mig hur han känner. Nu känns det som att man själv måste lista ut på ungefär hur det kan kännas!

Oftast tänker jag, om mina mediciner har något med hjärtfelen att göra? För själv har jag Epilepsi och äter väldigt starka mediciner, kan det vara det som har orsakat allt detta för mina barn? De här medicinerna har räddad mig från epilepsin, jag har varit anfallsfri i 15 år, sen jag började med de här medicinerna.

Av Gustav - 26 mars 2010 10:40

Jag är hemma från dagis idag... tittar på Små Einsteins sen har jag målad också.


Mamma:

 

Jag städar, städar och städar. Nu när solen tittade fram så kom dammråtterna fram oxå. Försöker organisera i ungarnas rum men det är inte lätt, garderoberna har jag lyckats med. Så länge de själva inte går och rotar fram kläder. Gustav sitter lungt framför TV:n och tittar sin favorit program medans jag städar. Emelie hjälper mig och tvättar rent köksluckorna. Snart är det dags att laga ordning lunch åt de två med tummarna uppe att Gustav äter upp sin mat.


Av Gustav - 26 mars 2010 06:33

Mamma:

 

Igår så gick det sådär för Gustav på dagis och jag var helt slut, hade inga krafter alls. Middagen gick inte ner för Gustav, han blev blå så fort han sprang men jag måste säga att han har blivit duktig på att stanna en stund och andas lugnt när han hör mig säga att läpparna är blå.

Idag vaknade båda kl:6.00 vilket är skönt för då kommer man själv upp tidigt och dagen blir längre. Emelie fick tid till kardiologen så vi får se om det blir en OP där också. Hon hade en "måttlig" stort hål.

Emelie har inte visat några tecken på blåa läppar men däremot så har hon åkt på flera lunginflamationer. Tiderna närmar sig för alla läkarbesök.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards