Alla inlägg den 25 mars 2010

Av Gustav - 25 mars 2010 10:41

Mamma:

 

Jag och min man har varit nere på stan och gjort lite ärenden. Vi gick förbi Apoteket och handlade massa febernedsättande medicin, hostmedicin, plåster, salva och receptbelagda mediciner. Om en timme ska vi hämta Gustav från dagis och då kommer han att få lite ensamtid med mamma och pappa.

Vi bestämde att göra spindelmannentårtan själva, det ska bakas bullar och köpas massa kex. Ett besök på godisgallerian. Det känns skönt sen att allt är gjort då behöver man bara göra tårtan en dag innan.

En tripp till Ikea behövs för jag vill köpa en säng till honom och sen ville han ha en månelampa för han är rädd för mörkret. Jag gjorde det misstaget att jag köpte en pyjamas med Yoda från Star Wars på, en hel dräktpyjamas men en sak jag inte visste var att det lös i mörkret så nu vill inte han sova med den för den är läskig! Jag kan förstå honom, Yodas ögon och svärdet lyser.

Av Gustav - 25 mars 2010 07:43

Jag vaknade tidigt idag, väkte mamma och hon gjorde iordning frukost till oss alla barnen. Nu är jag mätt och redo för dagis.


Mamma:

 

Idag är jag lite trött och har värk i ena axeln, vet inte varför! Jag och min man ska utföra lite ärende idag eftersom han är ledig från jobbet. Gustav sov oroligt inatt så vi får se om det blir en bra dag för honom idag.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards